Що таке преміум банкінг і чому він стає все популярнішим

Зміст

З кожним роком преміум банкінг стає дедалі популярнішим серед клієнтів фінансових установ. Вигідні умови обслуговування та тарифи, а також особливі послуги, що недоступні звичайним користувачам, роблять життя ще комфортнішим. Перелік можливостей та процедуру отримання VIP-статусу кожен банк визначає самостійно.

Якщо ви прагнете отримувати підвищений рівень обслуговування від банку та ексклюзивні послуги, то відмінним варіантом може стати, до прикладу, Premium Banking  від надійного державного банку Ощадбанк. Комплекс послуг включає не тільки стандартні можливості, як-от відкрити кредитну картку, а й низку привілеїв на кшталт цілодобової інформаційної підтримки, доступу до спеціальних продуктів інвестування та іншого. 

Преміальні картки Ощадбанку – новий рівень комфорту

Преміальні банківські картки Ощадбанку – це чудовий вибір для тих, хто прагне отримати максимум привілеїв від банку, веде активний спосіб життя та проводить у подорожах багато часу. 

Серед переваг карти банківської VIP-рівня можна виділити такі:

  • цілодобові консьєрж-сервіс та інформаційна підтримка;
  • пріоритетне обслуговування у відділеннях банку;
  • послуги особистого менеджера;
  • доступ до бізнес-залів аеропортів та Fast Line;
  • прокат авто на пільгових умовах;
  • спеціальні пропозиції від партнерів;
  • депозитні програми в різній валюті;
  • вигідні умови кредитування;
  • страхування;
  • послуги з торгівлі цінними паперами;

Забезпечте собі комфорт та підтримку в різноманітних життєвих ситуаціях із преміумбанкінгом від Ощадбанку.  

Як отримати доступ до преміумбанкінгу від Ощадбанку

Для отримання особливого обслуговування та ряду послуг необхідно виконати одну або ж відразу декілька умов. До прикладу, можна оформити картку Visa Infinite або Mastercard World Elite. Відкривши депозит або ж маючи середньоденні залишки за рахунками розміром від 1 млн гривень (залежно від регіону сума може різнитися), клієнт також матиме ексклюзивний статус. Докладну інформацію можна дізнатися, заповнивши форму зворотного зв’язку на офіційному сайті. Фахівці банку нададуть вичерпну інформацію та допоможуть з будь-якими питаннями. 

Додаткові можливості від Ощадбанку

Широкий асортимент послуг банку дозволяє задовольнити будь-які потреби. Зокрема, ви можете відкривати особисті, зарплатні або кредитні картки, оформити позику на купівлю авто або ж стати учасником програми єОселя. Високий рівень обслуговування, турбота про кожного клієнта та вигідні умови допоможуть управляти вашими фінансами легко та зручно. До прикладу, картки  Visa Infinite або Mastercard World Elite надають можливість подорожувати максимально комфортно, а кредитна картка Ощадбанку дозволить оплатити бажаний товар частинами. Ознайомитися з повним переліком можливостей та замовити потрібну послугу можна, звернувшись до контакт-центру банку або ж на сайті. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *